ERZURUM / KARAÇOBAN - AHMEDİ HANİ İMAM HATİP ORTAOKULU

Kas

Okulumuzun genelinde yapılacak olan okuma yarışması devam ediyor.

Kas

İlçemiz okulları tarafından düzenlenen 10 Kasım Atatürk´ü Anma Töreni okulumuz çok amaçlı salonunda yapıldı.

Kas

Okul ve aile bütünleşmesi için okulumuz idarecileri ve öğretmenleri tarafından veli ziyaretleri yapıldı.

Kas

Öğrencilerin ve velilerin okulla ilgili memnuniyetini ve sorunlarını belirlemek üzere Öğretmenler Kurul toplantısı yapıldı. Kurulda ortaya çıkabilecek sorunlara karşı alınabilecek önlemler görüşüldü.

Kas

Okulumuzda öğrencilerimize geri dönüşümü aşılamak için koridorlarımıza ve sınıflarımıza plastik,kağıt vb. geri dönüşüm kutuları konuldu.

Kas

Okulumuz öğrencilerine biyoçeşitlilik semineri verildi.

Kas

Okulumuz öğretmenlerine Bilişim Teknolojileri ve Yazılım öğretmenimiz tarafından dijital öğretim materyali hazırlama semineri verildi.

Kas

Okulumuzda öğrenci başarısını arttırmak, öğrenci-öğretmen arası koordinasyonu sağlamak için veliler ve öğretmenlere seminer verildi.

İlçemiz Yatılı Bölge Ortaokulunda 29 Ekim Cumhuriyet Anma Töreni yapıldı.